2015 Yılında Gıda sektöründe unlu mamuller ve pastane işletmeciliği ile başlayan maceramız her geçen gün artarak devam eden bilgi,birikim ve tecrübelerini gıda sektöründeki ağını genişleterek 2019 yılında Miss Börek ve Baklava adını verdiğimiz fabrikamızla ilk olarak İzmir’de üretim tesisimizi kurduk. Bu sektöre yıllarını ve emeklerini veren deneyimli ve uzman bir kadro oluşturarak yola çıktık.

Miss Börek ve Baklava olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren ürünlerimizi büyük bir titizlik ve hijyen kuralları doğrultusunda el değmeden ve katkısız tamamen organik ürünlerle %100 el ile sevgi ve emeğimizle harmanlayarak üretmek ve müşterilerimize sunmak tek hedefimiz olmakla birlikte,bizi biz yapan ve diğer üreticilerden farklı kılan en büyük özelliğimizdir.

Gaziemir Sarnıç’ta 1000 m2 kapalı alana sahip, olan üretim tesislerimizde tüm börek, kurabiye ve baklava çeşitleri gruplarını en güvenilir doğal ve sertifikalı malzemelerle elde ediyoruz.

Her gün, her sabah, yeniden doğuyor ve koşuyoruz lezzetin peşinden. İnce ince, kat kat hamurla bol malzemeler eşliğinde hazırlıyor ve pişiriyoruz.


Usta ellerden sofranıza %100 katkısız ve doğal…